GOST R ja EAC sertifiointi - Markinvest Oy

fi flag en flag se flag in link in link fb link

Emme hyväksy Venäjän vihollisuuksia Ukrainassa. Autamme suomalaisia ​​selviytymään mahdollisuuksiemme mukaan.


GOST R, TR, Deklaraatio, RTN…

 

Sertifioinnin yhteyshenkilöt

Markinvest Oy sertifiointipalvelu on huolehtinut suomalaisten vientiyritysten tarvitsemista sertifikaateista ja todistuksista jo 20 vuoden ajan. Yleisimpiä sertifikaatteja ovat Gost standardin mukainen GOST R- ja Teknisen reklamentin mukainen TR sertifikaatti, GOST R tai TR deklaraatio ja Valtion rekisteröinti.

Pekka Peltonen tuntee suomalaisen teollisuuden ja kaupan käytännöt ja on sertifioinnin asiantuntija. Hän on työskennellyt sertifioinnin parissa koko sen lainsäädännön (20 vuotta) ajan. Erityisosaaminen on Venäjä, Kazakstan ja Tulliliitto.

Andrey Uvarov on Moskovasta. Hän on asunut Suomessa 6 vuotta. Andreyllä on Suomen ulkomaan kaupan ammattitutkinto. Suomessa hän on opiskellut sertifiointikäytäntöjä 4 vuoden ajan ja vienyt läpi useita satoja sertifiointiprosesseja mm. suomalaisille ja ruotsalaisille yrityksille. Hänen erikoisosaaminen on Venäjä, Valko-Venäjä, Ukraina ja Tulliliitto.

Pekka Peltonen 040 900 0322 ja 03 7521810 pekka.peltonen(at)markinvest.fi

Andrey Uvarov 040 900 0320 ja 03-7521810 andrey(at)markinvest.fi

Pietarissa toimivan ZAO MarkInvest SPb avustaa sertifioinnin käytännön järjestelyissä.

Optimiratkaisu sertifiointiin

Markinvest Oy sertifiointipalvelu työskentelee kokonaisvaltaisesti ja hakee optimiratkaisun vientiyritykselle sertifioinnin monipuolisesta kentästä.

Yhteistyökumppaneita ovat kohdemaan tullin asiantuntijat ja eri alojen sertifioinnin ja testauksen ekspertit.


Markinvest Oy on Liikkeenjohdon konsulttien (LJK) jäsen. LJK -konsultit noudattavat yhteisiä kansainvälisesti hyväksyttyjä liikkeenjohdon konsulttien eettisiä sääntöjä ja täyttävät korkeat kansainvälisesti sovitut osaamis- ja kokemusvaatimukset. LJK:n jäsenten toimintaa valvoo arvovaltainen eettinen lautakunta.Ota yhteyttä, pyydä tarjous. Varmista tavaroiden pääsy Venäjälle ja Tulliliiton alueelle.
Pekka Peltonen puh. 040 900 0322, pekka.peltonen(at)gost-r.fi
Andrey Uvarov puh. 040 900 0320, andrey(at)markinvest.fi

Markinvest Oy on Liikkeenjohdon konsulttien (LJK) jäsen. LJK -konsultit noudattavat yhteisiä kansainvälisesti hyväksyttyjä liikkeenjohdon konsulttien eettisiä sääntöjä ja täyttävät korkeat kansainvälisesti sovitut osaamis- ja kokemusvaatimukset. LJK:n jäsenten toimintaa valvoo arvovaltainen eettinen lautakunta.
MarkInvest Oy
Puh. (03) 752 1810
Karjalankatu 35 A, 15150 Lahti, Finland

YHTEYSTIEDOT
Markinvest Oy
t. +358 3 752 18 10
pekka.peltonen(at)gost-r.fi

Katso uutiset

gost-r venäjän vaakuna venajän lippu

GOST R ja EAC sertifiointi - Markinvest Oy © 2024
Powered by GetSimple
Lahden Verkkopalvelu Oy