GOST R ja EAC sertifiointi - Markinvest Oy

fi flag en flag se flag in link in link fb link

We do not accept Russia's hostilities in Ukraine. We help Finns survive to the best of our ability.


GOST R, TR, Deklaraatio, RTN…

 

Sertifioinnin yhteyshenkilöt

Markinvest Oy sertifiointipalvelu on huolehtinut suomalaisten vientiyritysten tarvitsemista sertifikaateista ja todistuksista jo 20 vuoden ajan. Yleisimpiä sertifikaatteja ovat Gost standardin mukainen GOST R- ja Teknisen reklamentin mukainen TR sertifikaatti, GOST R tai TR deklaraatio ja Valtion rekisteröinti.

Pekka Peltonen tuntee suomalaisen teollisuuden ja kaupan käytännöt ja on sertifioinnin asiantuntija. Hän on työskennellyt sertifioinnin parissa koko sen lainsäädännön (20 vuotta) ajan. Erityisosaaminen on Venäjä, Kazakstan ja Tulliliitto.

Andrey Uvarov on Moskovasta. Hän on asunut Suomessa 6 vuotta. Andreyllä on Suomen ulkomaan kaupan ammattitutkinto. Suomessa hän on opiskellut sertifiointikäytäntöjä 4 vuoden ajan ja vienyt läpi useita satoja sertifiointiprosesseja mm. suomalaisille ja ruotsalaisille yrityksille. Hänen erikoisosaaminen on Venäjä, Valko-Venäjä, Ukraina ja Tulliliitto.

Pekka Peltonen 040 900 0322 ja 03 7521810 pekka.peltonen(at)markinvest.fi

Andrey Uvarov 040 900 0320 ja 03-7521810 andrey(at)markinvest.fi

Pietarissa toimivan ZAO MarkInvest SPb avustaa sertifioinnin käytännön järjestelyissä.

Optimiratkaisu sertifiointiin

Markinvest Oy sertifiointipalvelu työskentelee kokonaisvaltaisesti ja hakee optimiratkaisun vientiyritykselle sertifioinnin monipuolisesta kentästä.

Yhteistyökumppaneita ovat kohdemaan tullin asiantuntijat ja eri alojen sertifioinnin ja testauksen ekspertit.


Markinvest Oy on Liikkeenjohdon konsulttien (LJK) jäsen. LJK -konsultit noudattavat yhteisiä kansainvälisesti hyväksyttyjä liikkeenjohdon konsulttien eettisiä sääntöjä ja täyttävät korkeat kansainvälisesti sovitut osaamis- ja kokemusvaatimukset. LJK:n jäsenten toimintaa valvoo arvovaltainen eettinen lautakunta.You can contact us or send a request to get a quotation

Make sure that the goods can be imported to the territory of Russia and Customs Union. At "Markinvest Oy" you can get required certificates for export to Russia and Customs Union: Ukraine, Belarus and Kazakhstan.
Markinvest Oy member of business consultants union (LJK). Consultants of LJK meet approved international ethic rules and meet high requirements established to experience and training. Members of LJK are controlled by ethic committee.
MarkInvest Oy
Tel. (03) 752 1810
Karjalankatu 35 A, 15150 Lahti, Finland

CONTACT
Markinvest Oy
t. +358 3 752 18 10
pekka.peltonen(at)gost-r.fi

News

gost-r venäjän vaakuna venajän lippu

GOST R ja EAC sertifiointi - Markinvest Oy © 2023
Powered by GetSimple
Lahden Verkkopalvelu Oy