GOST R ja EAC sertifiointi - Markinvest Oy

fi flag en flag se flag in link in link fb link

Emme hyväksy Venäjän vihollisuuksia Ukrainassa. Autamme suomalaisia ​​selviytymään mahdollisuuksiemme mukaan.


UkrSEPRO vastaavuussertifikaatti - Ukraina

 

UkrSEPRO vastaavuussertifikaatti osoittaa, että tuotteet täyttävät Ukrainan hallituksen edellyttämät standardit ja tekniset määräykset.

On olemassa tuotteita, jotka vaativat pakollista UkrSEPRO sertifiointia. Niiden vieminen ja levittäminen ei ole mahdollista ilman UkrSEPRO vastaavuussertifikaattia.

On myös vapaaehtoisia UkrSEPRO vastaavuussertifikaatteja, jotka tarjoavat enemmän arvoa Ukrainaan viedyille tavaroille. Tämän todistuksen ansiosta ukrainalaisten asiakkaiden luottamus tuotteisiinne kasvaa.

UkrSEPRO vastaavuussertifikaatit:

UkrSEPRO -eräsertifikaatti:

UkrSEPRO eräsertifikaatti on voimassa vain yhden toimituksen ajan ja se myönnetään tuotteen maahantuojalle ja valmistajalle. Sertifikaatti voidaan myöntää asiakirjojen perusteella. Jos yrityksellä on ISO 9000 sertifikaatti tai Venäjän GOST R sertifikaatti, on UkrSEPRO sertifikaatin hankkiminen helpompaa.

UkrSEPRO –sarjatuotesertifikaatti 1 vuodeksi:

UkrSEPRO sarjatuotesertifikaatti 1 vuodeksi myönnetään asiakirjojen perusteella. Näytteet ovat joskus tarpeellisia, mutta tuotannon tarkastusta ei tavallisesti tarvita. Jos yrityksellä on ISO 9000 sertifikaatti tai Venäjän GOST R sertifikaatti, on UkrSEPRO sertifikaatin hankkiminen helpompaa.

UkrSEPRO –sarjatuotesertifikaatti 2 vuodeksi:

UkrSEPRO sarjatuotesertifikaatti 2 vuodeksi myönnetään asiakirjojen perusteella. Tuotannon tarkastusta ja näytteitä vaaditaan joskus. Jos yrityksellä on ISO 9000 sertifikaatti tai Venäjän GOST R sertifikaatti, on UkrSEPRO sertifikaatin hankkiminen helpompaa.

UkrSEPRO –sarjatuotesertifikaatti 3 vuodeksi:

UkrSEPRO sarjatuotesertifikaatti 3 vuodeksi myönnetään asiakirjojen perusteella. Tavallisesti tuotannon tarkastusta ja näytteitä vaaditaan. Jos yrityksellä on ISO 9000 sertifikaatti tai Venäjän GOST R sertifikaatti, on UkrSEPRO sertifikaatin hankkiminen helpompaa.

UkrSEPRO –sarjatuotesertifikaatti 4 tai 5 vuodeksi:

UkrSEPRO sarjatuotesertifikaatti 4 tai 5 vuodeksi myönnetään teknisen dokumentoinnin, tuotannon tarkastuksen ja näytteiden perusteella. Jos yrityksellä on ISO 9000 sertifikaatti tai Venäjän GOST R sertifikaatti, on UkrSEPRO sertifikaatin hankkiminen helpompaa.

Hygieniasertifikaatti (Sanitaaris-Epidemiologinen lausunto)

Hygieniasertifikaatti on virallinen todistus siitä, että tuotteet ovat turvallisia ihmisten terveydelle. On tarpeen vahvistaa, vaatiiko tuote sertifiointia.

  • Sanitaaris-Epidemologinen lausunto voidaan antaa seuraavin perustein:
  • Hakijan asiapaperit: Koeraportit, tuotekuvaus, materiaalien kemiallinen koostumus jne. Tarkastukset ja näytteiden analysointi, jonka suorittaa kuluttajien oikeuksia ja ihmisten hyvinvointia ajavan liittovaltion tutkimuspalvelun akkreditoima laboratorio.

Hygieniasertifikaatin voimassaoloaika riippuu UkrSEPRO sertifikaatin voimassaoloajasta. (1, 2 ... tai 5 vuotta)
Hygieniasertifikaatti 3 vuodeksi:

Mikäli yritys tarvitsee ainoastaan hygieniasertifikaatin ilman UkrSEPRO sertifikaattia, on hygieniasertifikaatin voimassaoloaika 3 vuotta. Hygieniasertifikaatti 3 vuodeksi myönnetään asiakirjojen ja näytteiden perusteella

 


Ota yhteyttä, pyydä tarjous. Varmista tavaroiden pääsy Venäjälle ja Tulliliiton alueelle.
Pekka Peltonen puh. 040 900 0322, pekka.peltonen(at)gost-r.fi
Andrey Uvarov puh. 040 900 0320, andrey(at)markinvest.fi

Markinvest Oy on Liikkeenjohdon konsulttien (LJK) jäsen. LJK -konsultit noudattavat yhteisiä kansainvälisesti hyväksyttyjä liikkeenjohdon konsulttien eettisiä sääntöjä ja täyttävät korkeat kansainvälisesti sovitut osaamis- ja kokemusvaatimukset. LJK:n jäsenten toimintaa valvoo arvovaltainen eettinen lautakunta.
MarkInvest Oy
Puh. (03) 752 1810
Karjalankatu 35 A, 15150 Lahti, Finland

YHTEYSTIEDOT
Markinvest Oy
t. +358 3 752 18 10
pekka.peltonen(at)gost-r.fi

Katso uutiset

gost-r venäjän vaakuna venajän lippu

GOST R ja EAC sertifiointi - Markinvest Oy © 2024
Powered by GetSimple
Lahden Verkkopalvelu Oy