GOST R ja EAC sertifiointi - Markinvest Oy

fi flag en flag se flag in link in link fb link

Emme hyväksy Venäjän vihollisuuksia Ukrainassa. Autamme suomalaisia ​​selviytymään mahdollisuuksiemme mukaan.


GOST K vastaavuussertifikaatti - Kazakstan

 
GOST K sertifikaatti, todistus vaatimustenmukaisuudesta.

Vastaavuussertifikaatti on osoitus siitä, että tavarat, jotka on määritelty todistuksessa noudattavat Kazakstanin tasavallan turvallisuus ja laatustandardeja. GOST K vastaavuussertifikaatti vastaa ulkomaisia ISO 9000 sertifikaatteja.

GOST K vastaavuussertifikaatti voidaan myöntää seuraavin perustein:

- Hakija esittää asiakirjat – koeraportit, ISO 9001 sertifikaatti, tuote-eritelmät, piirustukset ja kaaviot jne.
- Tarkastukset ja näytteiden analysointi, jonka suorittaa liittovaltion teknisten asetusten ja mittatekniikan viraston akkreditoima laboratorio.
- Tuotannon tarkastus, jonka suorittaa sertifiointilaitoksen asiantuntija

GOST K Vastaavuussertifikaatit:

GOST K –eräsertifikaatti:

GOST K eräsertifikaatti on voimassa vain yhden toimituksen ajan ja se myönnetään tuotteen maahantuojalle ja valmistajalle. Sertifikaatti voidaan myöntää asiakirjojen perusteella. Jos yrityksellä on ISO 9000 sertifikaatti tai Venäjän GOST R sertifikaatti, on GOST K sertifikaatin hankkiminen helpompaa.

GOST K –sarjatuotesertifikaatti 1 vuodeksi:

GOST K sarjatuotesertifikaatti 1 vuodeksi myönnetään asiakirjojen perusteella. Näytteet ovat joskus tarpeellisia, mutta tuotannon tarkastusta ei tavallisesti tarvita. Jos yrityksellä on ISO 9000 sertifikaatti tai Venäjän GOST R sertifikaatti, on GOST K sertifikaatin hankkiminen helpompaa.

GOST K –sarjatuotesertifikaatti 3 vuodeksi:

GOST K sarjatuotesertifikaatti 3 vuodeksi myönnetään asiakirjojen perusteella. Tavallisesti tuotannon tarkastusta ja näytteitä vaaditaan. Jos yrityksellä on ISO 9000 sertifikaatti tai Venäjän GOST R sertifikaatti, on  GOST K sertifikaatin hankkiminen helpompaa.

Hygieniasertifikaatti (Sanitaaris-Epidemologinen lausunto)

Hygieniasertifikaatti on virallinen todistus siitä, että tuotteet ovat turvallisia ihmisten terveydelle. On tarpeen vahvistaa, vaatiiko tuote sertifiointia.


Jos yrityksellä on Venäjän hygieniasertifikaatti, Kazakstanin sertifiointilaitos ei vaadi erillistä hygieniasertifikaattia, vaan myöntää GOST K sertifikaatin sen perusteella eli Kazakstanin hygienialaitos laatii lausunnon Venäjän hygienialausunnon hyväksymisestä ja käyttöön ottamisesta Kazakstanin alueella.


Ota yhteyttä, pyydä tarjous. Varmista tavaroiden pääsy Venäjälle ja Tulliliiton alueelle.
Pekka Peltonen puh. 040 900 0322, pekka.peltonen(at)gost-r.fi
Andrey Uvarov puh. 040 900 0320, andrey(at)markinvest.fi

Markinvest Oy on Liikkeenjohdon konsulttien (LJK) jäsen. LJK -konsultit noudattavat yhteisiä kansainvälisesti hyväksyttyjä liikkeenjohdon konsulttien eettisiä sääntöjä ja täyttävät korkeat kansainvälisesti sovitut osaamis- ja kokemusvaatimukset. LJK:n jäsenten toimintaa valvoo arvovaltainen eettinen lautakunta.
MarkInvest Oy
Puh. (03) 752 1810
Karjalankatu 35 A, 15150 Lahti, Finland

YHTEYSTIEDOT
Markinvest Oy
t. +358 3 752 18 10
pekka.peltonen(at)gost-r.fi

Katso uutiset

gost-r venäjän vaakuna venajän lippu

GOST R ja EAC sertifiointi - Markinvest Oy © 2024
Powered by GetSimple
Lahden Verkkopalvelu Oy