GOST R ja EAC sertifiointi - Markinvest Oy

fi flag en flag se flag in link in link fb link

Emme hyväksy Venäjän vihollisuuksia Ukrainassa. Autamme suomalaisia ​​selviytymään mahdollisuuksiemme mukaan.


Venäjän ja Tulliliiton sertifikaatit Suomesta – Markinvest Oy

Asiakkaamme saavat Tulliliiton EAC, Venäjän GOST-R, Kazakstanin GOST-K, Valko-Venäjän BelCT ja Ukrainan UkrSEPRO sertifikaatit, deklaraatiot ja muut vaadittavat asiapaperit Suomesta.

Konsulttitoimisto Markinvest Oy on toiminut Venäjän sertifioinnin ja tullauksen parissa 1993 lähtien. Markinvest Oy Sertifiointi tekee sertifiointityötä suomalaisille ja ruotsalaisille yrityksille vientiä, myyntiä ja käyttöönottoa varten Tulliliittoon, Venäjälle, Kazakstaniin, Valko-Venäjälle ja Ukrainaan.

Tutustu enemmän sertifiointipalveluihimme> https://www.markinvest.eu/sertifiointipalvelut/

Tulliliiton ja Venäjän sertifioinnin uudet polut ja sertifiointitarve

Tulliliiton sertifiointitaso on ylin taso. Jos Tulliliitossa ei ole Teknistä Määräystä ko. asiasta silloin on tarkastettava kansallinen sertifioinnin tarve.

Sertifiointitarpeen, ajan ja hinnan määrittämiseksi tarvitsemme:
- tuotetiedot ja tiedot tuotteen käyttötarkoituksesta,
- esitteet tai käyttöohjeet,
- tullin CN – nimikkeet tuotekohtaisesti (katso tullikoodi),
- yrityksen ja tuotteen muut sertifikaatit.

Verkostoomme kuuluu akkreditoituja sertifioinnin tarkastus-, testaus- ja sertifiointiasiantuntijoita jotka suorittavat testauksia ja tarkastuksia eri maissa olevissa tuotantolaitoksissa mm. Euroopassa, Aasiassa ja USA:ssa.

Venäjän sertifioinnin perestroika 

Koko Venäjän sertifiointijärjestelmä on uudistumassa. Osittain jo nyt, ja osittain lähivuosina, astuvat voimaan viimeisimmät uudet Tulliliiton määräykset jotka syrjäyttävät loputkin Venäjän sertifiointivaatimukset. Määräyksillä on siirtymäaika, mikä osaltaan tekee vientitoiminnan helpommaksi.

Sertifionnin polut

Markinvest Oy:stä saa sertifikaatit asiantuntevasti ja luotettavasti Tulliliiton, Venäjän, Kazakstanin, Valko-Venäjän ja Ukrainan – alueille

Markinvest Oy:stä saa Tulliliiton EAC Teknisten Määräysten sertifikaatit ja Deklaraatiot, ja kansalliset GOST R, GOST K, BelCT ja UkrSEPRO sertifikaatit ja asiakirjat. Seuraavassa esimerkkinä Tulliliitto ja Venäjä:

  • • GOST R tai TR Vastaavuussertifikaatti ja Vastaavuusvakuutus (deklaraatio) – todistavat, että tuote on voimassaolevan olevan GOST R järjestelmän tai Teknisen Määräyksen vaatimusten mukainen,
  • Valtiollinen Tuoterekisteröintitodistus tai Ekspertti lausunto – nämä ovat korvanneet vanhan kansallisen Hygienialusunnon ja sen myöntävät Tulliliiton alueella toimivat viranomaiset.
  • Rostekhnadzorin (RTN) tai Ekspertin lausunnon vaatimat asiakirjat – kansallinen dokumentti, tuote mille on myönnetty TR Sertifikaatti, ei tarvitse RTN käyttölupaa.
  • Rosstroi vastaavuussertifikaatti – on vapaaehtoinen, mutta usein se vaaditaan. Rosstroi sertifikaatilla todistetaan rakennusmateriaalien laatu ja turvallisuus. Tulliliitosta on tulossa ko. Tekninen Määräys.
  • Räjähdyssuojasertifikaatti – Tulliliiton Teknisen Määräyksen sertifikaatti varmistaa, että räjähdyssuojatut tuotteet vastaavat vaatimuksiin.
  • Paloturvallisuussertifikaatti – kansallinen Teknisen Määräyksen mukainen sertifikaatti varmistaa, että tuotteet ja materiaalit ovat paloturvallisuusvaatimusten mukaisia.
  • Mittalaitteiden tyyppihyväksyntä – on viranomaisten todistus siitä, että mittalatteiden tyyppi on hyväksytty ja listattu Valtion Rekisteriin.
  • • Lääkinnällisten laitteiden ja tuotteiden rekisteröinti Venäjän ja Kazakstanin Terveysministeriöissä. 

Ota yhteyttä, pyydä tarjous. Varmista tavaroiden pääsy Venäjälle ja Tulliliiton alueelle.
Pekka Peltonen puh. 040 900 0322, pekka.peltonen(at)gost-r.fi
Andrey Uvarov puh. 040 900 0320, andrey(at)markinvest.fi

Markinvest Oy on Liikkeenjohdon konsulttien (LJK) jäsen. LJK -konsultit noudattavat yhteisiä kansainvälisesti hyväksyttyjä liikkeenjohdon konsulttien eettisiä sääntöjä ja täyttävät korkeat kansainvälisesti sovitut osaamis- ja kokemusvaatimukset. LJK:n jäsenten toimintaa valvoo arvovaltainen eettinen lautakunta.
MarkInvest Oy
Puh. (03) 752 1810
Karjalankatu 35 A, 15150 Lahti, Finland

YHTEYSTIEDOT
Markinvest Oy
t. +358 3 752 18 10
pekka.peltonen(at)gost-r.fi

Katso uutiset


euraasianunioni liput tulliliitto eac logo

VIENTI VENÄJÄLLE KRIISIN AIKANA - EAC-MERKINTÄ JA SERTIFIOINTI

GOST R ja EAC sertifiointi - Markinvest Oy © 2024
Powered by GetSimple
Lahden Verkkopalvelu Oy