GOST R ja EAC sertifiointi - Markinvest Oy

fi flag en flag se flag in link in link fb link

Vi accepterar inte Rysslands fientlighet i Ukraina. Vi hjälper finländarna att överleva efter bästa förmåga.


GOST R Ryssland, GOST R certifikat

 

GOST R Ryssland, GOST K Kazakstan, UkrSEPRO Ukraina, GOST K, UkrSEPRO och BelST certifikat

GOST  hänvisar till en uppsättning av tekniska standarder.
GOST R –standarder är Rysslands nationella standarder.

GOST certifiering; export till Ryssland, rysk handel och försäljning i Ryssland kräver vanligtvis GOST R –certifiering. Skriftligt GOST R-certifikat är en bekräftelse på att produkten uppfyller de ryska säkerhetskraven. GOST R -certifikat för Ryssland, GOST K –certifikat för Kazakstan, UkrSEPRO –certifikat för Ukraina och BelST –certifikat för Vitryssland får man från Markinvest.

GOST R –certifikat beviljas av GOST certifieringsorgan. I flera fall dokument som företagets standarder, laboratorieprover och rapporter (t. ex. VTT), certifikat beviljats av andra certifieringsorgan (t. ex. ISO 9001) krävs för beviljandet av GOST R -certifikat. Certifikat för flera år kräver kontroll av produktion, produktionsmetoder och dokumentation.

Obligatoriskt GOST R -certifikat

Ryska GOST R -certifiering är ett certifieringssystem som gör det möjligt för produkter att komma in på den ryska marknaden och att säljas i Ryssland. Produkter som kräver obligatorisk certifiering är separat definierade. Listan av dessa produkter utvecklas hela tiden och det är nödvändigt att bekräfta om produkten behöver obligatorisk certifiering. 

Frivilligt GOST R -certifikat

Det så kallade frivilligt GOST R -certifikat kan också beviljas för produkten. Ofta fungerar certifikatet som kraftfullt marknadsförings konkurrensmetod, men i vissa projekt eller område kan frivillig GOST R -certifiering krävas. (Frivillig certifiering blir obligatorisk.)

GOST R, GOST K, UkrSEPRO och BelST certifikat för t.ex. följande branscher:

• Livsmedel och förpackning
• Elektroniska komponenter
• Kosmetika
• Leksaker
• Textilprodukter
• Elektrisk utrustning
• Mekanisk & elektromekanisk utrustning
• Industriell utrustning, maskineri
• Byggmaterial
• Olje- & gasindustrin

 


Du kan ta kontakt med oss eller skicka en offertförfrågan
Mer om certifiering på engelska >

Ni ska säkerställa att ni kan föra in sina varor in på Rysslands och Tullunionens territorium. I "MarkInvest Oy" kommer du att få alla dem nödvändiga certifikat för export till Ryssland och Tullunionens territorium: till Ukraina, Vitryssland och Kazakstan.
«Markinvest OY» är ett medlemföretag i affärsrådgivningsförening (LJK). LJK rådgivare följer de internationella etiska regler och överenstämmer med de höga krav på erfarenhet och lärande. LJK medlemmar övervakas av etisk kommitté.
MarkInvest Oy Puh. (03) 752 1810
Karjalankatu 35 A, 15150 Lahti, Finland

KONTAKT
Markinvest Oy
t. +358 3 752 18 10
pekka.peltonen(at)gost-r.fi

Nyheter

gost-r venäjän vaakuna venajän lippu

GOST R ja EAC sertifiointi - Markinvest Oy © 2024
Powered by GetSimple
Lahden Verkkopalvelu Oy