GOST R ja EAC sertifiointi - Markinvest Oy

fi flag en flag se flag in link in link fb link

Emme hyväksy Venäjän vihollisuuksia Ukrainassa. Autamme suomalaisia ​​selviytymään mahdollisuuksiemme mukaan.


Maailman kauppajärjestö WTO ja Euraasian talousyhteisö EAEC

 

WTO World Trade Organization ja Venäjä

Venäjän WTO jäsenyys toteutui 22.8.2012. Sitouduttuaan WTO sääntöihin Venäjästä tulee entistä vakavampi kauppakumppani suomalaisille yrityksille. Venäjän WTO jäsenyys pitäisi alentaa tulleja ja helpottaa tuotteiden markkinoillepääsyä. Venäjän tuontitullit laskevat keskimäärin kolmisen prosenttia, mutta monilla tuotteilla jopa 10 %. Kuitenkin pitkien siirtymäaikojen vuoksi monien tullin alennusten täysimääräinen toteutuminen kestää vuosia.

EAEC Eurasian Economic Community ja Euraasian vapaakauppasopimus

Euraasian Unionin vapaakauppasopimus allekirjoitettiin joulukuussa 2011. Euraasian Unioniin liittyivät Venäjä, Kazakstan ja Valko-Venäjä sekä lisäksi Kirgisia ja Tadzikistan. Euraasian liiton tarkkailijajäseniä ovat Ukraina, Armenia ja Moldova. Euraasian vapaakauppasopimus korvaa aiemmat kahdenväliset ja monenkeskiset vapaakauppasopimukset.
Tavoitteena on mm. viisumivapaa liikkuminen Euraasian talousyhteisön alueella. (Eurasian Economic Community, EurAsEC tai EAEC).

ECU Eurasian Customs Union, Euraasian Tulliliitto

Sopimus Euraasian Tulliliitosta astui voimaan 1.7.2010, jolloin poistui Venäjän ja Valko-Venäjän välinen tulliraja. Venäjän ja Kazakstanin välinen tulliraja poistui 1.7.2011. Yritystoimintaan vaikuttavat muutokset ovat astuneet ja astuvat voimaan vähitellen.

EAC Eurasian Conformity, Euraasian Tulliliiton vastaavuussertifikaatti ja sertifiointimerkki

EAC sertifikaatti kelpaa koko Euraasian Tulliliiton alueella. EAC vaatimustenmukaisuusmerkki myönnetään tuotteille joissa on huomioitu tulliliiton tekniset määräykset ja ne täyttävät kaikki tulliliiton vaatimukset.


Ota yhteyttä, pyydä tarjous. Varmista tavaroiden pääsy Venäjälle ja Tulliliiton alueelle.
Pekka Peltonen puh. 040 900 0322, pekka.peltonen(at)gost-r.fi
Andrey Uvarov puh. 040 900 0320, andrey(at)markinvest.fi

Markinvest Oy on Liikkeenjohdon konsulttien (LJK) jäsen. LJK -konsultit noudattavat yhteisiä kansainvälisesti hyväksyttyjä liikkeenjohdon konsulttien eettisiä sääntöjä ja täyttävät korkeat kansainvälisesti sovitut osaamis- ja kokemusvaatimukset. LJK:n jäsenten toimintaa valvoo arvovaltainen eettinen lautakunta.
MarkInvest Oy
Puh. (03) 752 1810
Karjalankatu 35 A, 15150 Lahti, Finland

YHTEYSTIEDOT
Markinvest Oy
t. +358 3 752 18 10
pekka.peltonen(at)gost-r.fi

Katso uutiset

gost-r venäjän vaakuna venajän lippu

GOST R ja EAC sertifiointi - Markinvest Oy © 2023
Powered by GetSimple
Lahden Verkkopalvelu Oy