GOST R ja EAC sertifiointi - Markinvest Oy

fi flag en flag se flag in link in link fb link

Emme hyväksy Venäjän vihollisuuksia Ukrainassa. Autamme suomalaisia ​​selviytymään mahdollisuuksiemme mukaan.


BelCT vastaavuussertifikaatti - Valko-Venäjä

 

BelCT on nykyinen sertifiointijärjestelmä Valko-Venäjällä. (Vastaava Venäjän GOST-R.) BelCT (Бел СТ) –vastaavuussertifikaattia tarvitaan kun tavaroiden valmistaja on ulkomainen yritys ja tavaroita toimitetaan Valko-Venäjälle. BelCT vastaa ulkomaisia ISO 9000 sertifikaatteja. Vastaavuussertifikaatit ovat pakollisia Valko-Venäjälle vientiä varten. Vapaaehtoista BelCT sertifikaattia käytetään vain sisämarkkinoilla.

BelCT  vastaavuussertifikaatti

BelCT -eräsertifikaatti:

BelCT eräsertifikaatti on voimassa vain yhden toimituksen ajan ja se myönnetään tuotteen maahantuojalle ja valmistajalle. Sertifikaatti myönnetään asiakirjojen perusteella. Jos yrityksellä on ISO 9000 sertifikaatti tai Venäjän GOST R sertifikaatti, on BelCT sertifikaatin hankkiminen helpompaa.

BelCT –sarjatuotesertifikaatti 1 vuodeksi:

BelCT sarjatuotesertifikaatti 1 vuodeksi myönnetään asiakirjojen perusteella. Näytteet ovat joskus tarpeellisia, mutta tuotannon tarkastusta ei tavallisesti tarvita. Jos yrityksellä on ISO 9000 sertifikaatti tai Venäjän GOST R sertifikaatti, on BelCT sertifikaatin hankkiminen helpompaa.

BelCT –sarjatuotesertifikaatti 2 vuodeksi:

BelCT sarjatuotesertifikaatti 2 vuodeksi myönnetään asiakirjojen perusteella. Tuotannon tarkastusta ja näytteitä vaaditaan joskus. Jos yrityksellä on ISO 9000 sertifikaatti tai Venäjän GOST R sertifikaatti, on BelCT sertifikaatin hankkiminen helpompaa.

BelCT –sarjatuotesertifikaatti 3 vuodeksi:

BelCT sarjatuotesertifikaatti 3 vuodeksi myönnetään asiakirjojen perusteella. Tavallisesti tuotannon tarkastusta ja näytteitä vaaditaan. Jos yrityksellä on ISO 9000 sertifikaatti tai Venäjän GOST R sertifikaatti, on BelCT sertifikaatin hankkiminen helpompaa.

BelCT –sarjatuotesertifikaatti 4 tai 5 vuodeksi:

BelCT sarjatuotesertifikaatti 4 tai 5 vuodeksi myönnetään teknisen dokumentoinnin, tuotannon tarkastuksen ja näytteiden perusteella. Jos yrityksellä on ISO 9000 sertifikaatti tai Venäjän GOST R sertifikaatti, on BelCT sertifikaatin hankkiminen helpompaa.

Hygieniasertifikaatti (Sanitaaris-Epidemiologinen lausunto)

Hygieniasertifikaatti on virallinen todistus siitä, että tuotteet ovat turvallisia ihmisten terveydelle. On tarpeen vahvistaa, vaatiiko tuote sertifiointia.

Sanitaaris-Epidemiologinen lausunto voidaan laatia seuraavin perustein:

- Hakijan asiapaperit: tuotekuvaus
- Testaukset ja näytteet
- Tuotannon tarkastus

Hygieniasertifikaatin voimassaoloaika on 1-5 vuotta. Tavallisesti hygieniasertifikaatti myönnetään 3 vuodeksi.


Ota yhteyttä, pyydä tarjous. Varmista tavaroiden pääsy Venäjälle ja Tulliliiton alueelle.
Pekka Peltonen puh. 040 900 0322, pekka.peltonen(at)gost-r.fi
Andrey Uvarov puh. 040 900 0320, andrey(at)markinvest.fi

Markinvest Oy on Liikkeenjohdon konsulttien (LJK) jäsen. LJK -konsultit noudattavat yhteisiä kansainvälisesti hyväksyttyjä liikkeenjohdon konsulttien eettisiä sääntöjä ja täyttävät korkeat kansainvälisesti sovitut osaamis- ja kokemusvaatimukset. LJK:n jäsenten toimintaa valvoo arvovaltainen eettinen lautakunta.
MarkInvest Oy
Puh. (03) 752 1810
Karjalankatu 35 A, 15150 Lahti, Finland

YHTEYSTIEDOT
Markinvest Oy
t. +358 3 752 18 10
pekka.peltonen(at)gost-r.fi

Katso uutiset

gost-r venäjän vaakuna venajän lippu

GOST R ja EAC sertifiointi - Markinvest Oy © 2023
Powered by GetSimple
Lahden Verkkopalvelu Oy